0318-745010

panel
Home > Partners

Partners

Oracle JD Edwards Enterprise One

oracle-logoOracle JD Edwards Enterprise One is een oplossing gebouwd door Oracle bestaande uit een groot aantal specifieke modules die ieder automatisch met elkaar samenwerken. Deze modules zijn zowel breed (verkoop, inkoop, voorraad, productie, financieel, etc) als diep (industrie-specifiek). Het speciale aan JD Edwards is dat men zelf kan kiezen welke technische infrastructuur er wordt gebruikt. 

Partner: Steltix is platinum partner van Oracle, het hoogste niveau dat Oracle toekent aan zijn partners. Steltix is gespecialiseerd partner voor de ERP producten JD Edwards Enterprise One en World, die door Oracle worden onderhouden. Dat Steltix een toonaangevende partner van Oracle is, blijkt uit het feit dat de accelerate oplossingen die Steltix voert en de speciale producten die Steltix gemaakt heeft als aanvulling op het ERP systeem, door Oracle gevalideerd en gedragen worden. Daarnaast is Steltix als bêta partner betrokken bij het testen van nieuwe releases van de software voordat deze wordt vrijgegeven aan klanten.

 

SAP Business All-in-One

sap-logoSAP Business All-in-One is een branche specifieke softwareoplossing voor bedrijven vanaf 50 medewerkers.  Deze oplossing is al voor minimaal 80 % naar branche specifieke eigenschappen gedefinieerd. De overige 20 % wordt in overleg met de klant naar wens ingevuld. Het voordeel: snelle implementatie en specifieke branche-toepassingen. SAP Business All-in-One is afgestemd op de unieke behoeften van uw onderneming.

Partner: Xperi is SAP gold partner. SAP biedt bedrijven krachtige oplossingen zoals bijvoorbeeld ERP, Business intelligence, integratieplatform en business apps. Xperi maakt deze oplossingen direct toepasbaar voor MKB bedrijven, tegen acceptabele investeringen en de voorwaarde dat het u iets oplevert. Of het nu gaat om efficiënter te werken, betere prestaties te realiseren of onderscheidend vermogen te creëren, daar is automatisering voor bedoeld.

 

Microsoft Dynamics AX

microsoft-dynamics-axMicrosoft Dynamics AX is gericht op het verhogen van productiviteit door de organisatie processen te stroomlijnen met branche specifieke software. Het vertrouwde gebruiksgemak van Office en verhoogde productiviteit door een unieke werkomgeving per rol. De software verbetert de samenwerking tussen uw medewerkers door vergaande integratie binnen het ERP systeem en met andere Microsoft technologieën.

Partner: KPMG Crimsonwing is Microsoft Gold Partner. Een internationale business & IT partner die organisaties ondersteunt met business transformatie door de inzet van technologie. Hun werk richt zich op ERP,  CRM, e-commerce en IT integratie. KPMG Crimsonwing bestaat uit meer dan 350 ervaren medewerkers, biedt 24/7 support services en heeft een near-shore center op Malta. Als onderdeel van het netwerk van zelfstandige ondernemingen die verbonden zijn aan KPMG, kunnen klanten profiteren van een breed palet aan professionele diensten.